نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است

اعلام حمایت مجدد پنتاگون از ارتش رژیم صهیونیستی

وزیر دفاع ایالات متحده در گفت‌وگو با همتای صهیونیست خود از حمایت قاطع آمریکا از تل آویو در بحبوحه درگیری قوی صهیونیستی با نیروهای مقاومت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) چهارشنبه شب به وقت تهران بار دیگر حمایت قاطع خود از رژیم جنایتکار صهیونیستی را اعلام کرد.

 

به گزارش خبرگزاری انگلیسی «رویترز» «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده در تماس با همتای اسرائیلی خود «حمایت قاطع» آمریکا از رژیم اسرائیل را تکرار کرد. «جان کربی» سخنگوی پنتاگون گفت: «آستین در این گفت‌وگو بر حمایت قاطع وزارت دفاع آمریکا از حق مشروع اسرائیل برای دفاع از خود و شهروندانش تاکید کرد.»

 

کربی افزود:«آستین بر اهمیت تلاش همه طرف های درگیر در بازگرداندن آرامش تاکید کرد.»

این در حالی است که وزیر خارجه آمریکا نیز از اعزام دیپلمات ارشد این سفارتخانه به تل آویو برای رایزنی با مقام‌های این رژیم در زمینه بررسی روند نبرد قوای صهیونیستی با نیروهای مقاومت خبر داد. «آنتونی بلینکن » وزیر امور خارجه آمریکا گفت که «هادی عمرو» معاون وزیر امور خارجه در امور اسرائیل و فلسطین را اولین سفر خود به تل آویو فرستاده است

 

منابع آمریکایی گفتند این سفر در ابتدا برای هفته آینده برنامه ریزی شده بود، اما با تشدید درگیری‌ها زودتر انجام گرفت.

«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید نیز ه‌شنبه در نشست خبری خود بدون اشاره به حملات بی‌رحمانه و جنایتکارانه توپخانه و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کشتار فلسطینیان بی‌گناه، حملات راکتی حماس را محکوم کرد و خواستار کاستن از تنش‌ها شد.

 

وی در خصوص تحولات اخیر میان فلسطینی‌ها و دشمن صهیونیست، گفت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روزانه در جریان تحولات در اورشلیم (قدس اشغالی) و غزه از جمله ویدئوهایی منتشر شده که رگبار راکت‌هایی که تل‌آویو را هدف قرار می‌دادند، قرار گرفته است.

 

پس از حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی در قدس اشغالی و حمله به نمازگزاران، تنش‌ها در فلسطین اشغالی شده یافته است. فلسطینی‌ها از هفته گذشته نسبت به رای دادگاه رژیم اسرائیل مبنی بر اخراج خانواده‌های فلسطینی از محله شیخ جراح در شرق بیت المقدس در میان حملات نیروهای صهیونیستی اعتراض کردند.

 

تاکنون بیش از ۵۰ نفر از اهالی غزه به دلیل حملات رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته شهید و ده‌ها نفر مجروح شده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار